Foglalás: +36 20 2130 588

headerphoto

Ingyenes honlapkészítő

   
 
Igazán egyedi szülinappal lepnéd meg gyermekedet?
Felejthetetlen házibulit szeretnél rendezni?

 
Vidd haza a -t, a szabadulós játékok legújabb generációját, így kényelmesen, otthonodban vagy bármely helyszínen Tiétek lehet a játékélmény!

A   egy izgalmas logikai kincskereső társasjáték 2 féle küldetéssel.

felnőttek és a gyerekek is egyaránt próbára tehetik ügyességüket, tudásukat. A játék számos meglepetést rejt magában, így izgalmas feladványok, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek Nektek, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. Az igényes tervezés és megvalósítás garantálja, hogy jó élményben lesz részetek!

A feladatok többsége 3 részre van osztva, így a 
nagyobb társaságoknál, akár születésnapi összejöveteleken, zsúrokon vagy legény- és lánybúcsúkon is bevethető. Elsősorban 3-12 fős csapatok számára ajánljuk. A küldetés végén bekészített ajándékkal kedveskedünk Nektek, de ha ezen felül még szeretnétek valamivel meglepni az ünnepeltet, akkor erre is van lehetőségetek a játék során.

A
egy teljes napra bérelhető. A készletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után, melyre így a nap bármely szakaszában lehetőségetek van. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!


Hozzászólások
Horváth Kornélia2016-08-29 21:36
Nagyszerü élmény volt! A hétvégi zsúrra mindkét koffert kibéreltük. Amíg a gyerekek játszottak, mi szülök is jól éreztük magunkat.
Molnár Orsolya2016-08-21 20:14
A legjobb szülinapi program! Fiam és a barátai imádták a kincskeresést és a feladványokat!
Bátran ajánlom mindenkinek, megéri az árát! Köszönjük az élményt!

Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Hozzászólás:


ÜzenőfalÚj üzenet:
Név:

Üzenet:Ez a weboldal a www.oldalunk.hu honlapkészítővel készült.