Foglalás: +36 20 2130 588 vagy logikoffer@gmail.com

headerphoto

Ingyenes honlapkészítő

   
 
Igazán egyedi szülinappal lepnéd meg gyermekedet?
Felejthetetlen házibulit szeretnél rendezni?

 
Vidd haza a  gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló küldetését, hogy igazán emlékezetessé tedd a rendezvényt!
 
 egy izgalmas logikai kincskereső társasjáték, melyet egy bőröndbe zártunk Nektek, hogy könnyedén hazavihessétek. A küldetések mindegyike a koffer kinyitásának feladatával indul, majd a benne található, a szabadulós játékok mintájára összeállított logikai, ügyességi és keresgélős feladatok sorát kell megoldanotok ahhoz, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. A játék számos meglepetést rejt magában, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek Nektek, hogy teljesíthessétek a küldetést. 
 
A játék végén a társaság ajándékot kap, ahogy ez születésnapokon, nagyobb családi vagy baráti eseményeken lenni szokott. Ha ezen felül még szeretnétek saját meglepetést is bekészíteni, akkor erre is van lehetőségetek a játék keretein belül. Annak érdekében, hogy nagyobb társaságoknál (akár 15 fő) is mindenki szerephez juthasson, a feladatok többségét három részre osztottuk, így a játékosoknak csoportokba rendeződve, egymást segítve kell összerakniuk a megoldást.

A  egy teljes napra bérelhető, és akár otthon, akár bármely más helyszínen lejátszható. Mindegyik küldetéshez egy gurulós bőröndöt és egy kézitáskát adunk, ez utóbbiban vannak az elrejtendő dolgok, valamint egy kis segítség, ha elakadnátok. A készletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!


Hozzászólások
Dudás Annamária2016-10-22 21:21
Szuper volt! Teljesen lekötötte a gyerekeket a szülinapi zsúron. Csak egy a kár, hogy nem tartott még tovább. Remek az ötlet, gratulálunk a készítőknek! Biztos, hogy kibéreljük majd a következő LogiKoffer küldetést is! Köszönjük!
Nagyné Hajnalka2016-10-06 21:25
Remek játék!Kreatív,érdekes,szórakoztató és az elejétől végéig izgalmas. Igazán feldobta a lányom szülinapját! Köszönjük az élményt! Ajánlom mindenkinek!
Pálfi László2016-09-25 20:22
10. szülinap - 5 gyermek - 1,5 óra izgalom :-) Emlékezetes és jó móka volt!
Ignácz Krisztina2016-09-24 21:42
Lányom 10. szülinapjára béreltem ki ezt a játékot. Igazán különlegessé varázsolta Anna születésnapját, mind a nyolcan nagyon jól érezték magukat! A játék megvalósítása igényes, a küldetés izgalmas és kihívásokkal teli, a feladatok nagyon ötletesek. Nagyszerű gyerekprogram otthonra! Csak ajánlani tudom!
Szekeres András2016-09-12 11:20
Csapatépítésre vittük a felnőtt küldetést! Zseniális játék, kreatív feladatokkal. Csak ajánlani tudom!
Tamásiné Anna2016-09-05 23:59
Nagyon jó volt! A játékküldetés igazán izgalmas, a feladatok nagyon változatosak. Remek program kicsiknek és nagyoknak! 5 csillagos élmény!
Horváth Kornélia2016-08-29 21:36
Nagyszerü élmény volt! A hétvégi zsúrra mindkét koffert kibéreltük. Amíg a gyerekek játszottak, mi szülök is jól éreztük magunkat.
Molnár Orsolya2016-08-21 20:14
A legjobb szülinapi program! Fiam és a barátai imádták a kincskeresést és a feladványokat!
Bátran ajánlom mindenkinek, megéri az árát! Köszönjük az élményt!

Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Hozzászólás:


ÜzenőfalÚj üzenet:
Név:

Üzenet: